Wie ben ik?

_DSC3133 (1).jpg

Mijn naam is Sasja Rentink. Ik bied coaching aan voor kinderen, jongeren en volwassenen. Het is mijn passie om mensen, van verschillende leeftijden, te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling.

Ik ben 45 jaar en moeder van drie prachtige kinderen in de leeftijden 9, 15 en 18 jaar. Levensverhalen, de persoonlijke ontwikkelingen van kinderen en volwassenen hebben mij altijd diep geraakt. Soms gaat het vanzelf, soms ook niet. En juist in die tijden, als het niet vanzelf gaat, is het fijn om ondersteuning te kunnen krijgen van een professional. Als je moeilijke tijden goed verwerkt, sterkt het je en kom je er krachtig uit. Als je negatief gedrag en/of gedachten op tijd bij kunt sturen komen er nieuwe mogelijkheden en kansen vrij. Ieder proces begint met bewustwording en van daaruit kun je stappen zetten naar heling en gedragsverandering. Ik vind het keer op keer heel bijzonder om hieraan bij te dragen. 

Opleidingen
Ik heb de opleiding tot Speltherapeut gevolgd bij het opleidingsinstituut CIVAS. En vervolgens heb ik de opleidingen tot Kindercoach en Levenscoach gevolgd bij het opleidingsinstituut Sonnevelt. Ik ben bevoegd en gediplomeerd om kinderen, jongeren en volwassenen te begeleiden in hun persoonlijke processen. Dit doe ik met veel plezier! 

Mijn werkwijze en eigen stijl
Ik ben een enthousiaste coach, invoelend, doortastend en creatief. Ik krijg vaak te horen dat ik heel toegankelijk ben. Tijdens het coachen maak ik gebruik van speelse, creatieve, ervaringsgerichte methodieken, passend bij jou en je proces. Zo vullen gesprek en methodieken elkaar op een natuurlijke manier aan. 

Een coachingstraject begint met een intake van 75 minuten. Hierin kijken we uitgebreid naar de hulpvraag en je wensen ten aan zien van wat je wilt bereiken. Regelmatig evalueren we je proces en stellen bij waar nodig. Zo krijgt een ieder een geheel eigen, passend traject. Combinaties van mijn vakgebieden komen ook regelmatig voor. Een kindercoachtraject kan bijvoorbeeld uitgebreid worden met ouder begeleiding, gezinscoaching of levenscoaching.

Ieder mens, zowel groot als klein, maakt moeilijke periodes mee in zijn of haar leven. Hulp krijgen en durven accepteren kan je veel pijn en moeite besparen. Ik loop graag een tijdje met je mee.

Je bent van harte welkom voor een eerste vrijblijvende kennismaking!