Levenscoaching voor volwassenen

Levenscoaching is er voor alles wat je tegen komt in je leven, m.b.t persoonlijke processen in jezelf, je werk en relaties. In de loop van je leven maak je veel mee en dat heeft je gevormd tot wie je nu bent. Als coach kan ik je helpen inzicht te geven in jezelf en patronen te veranderen die niet meer behulpzaam zijn.

Met behulp van verschillende methodieken ontdekken we wat je verlangens en wensen zijn. Vooral kijken we waar je kracht en kwaliteiten liggen die je in kunt zetten in de veranderingen die je wilt maken in je leven.

Ieder mens, zowel groot als klein, maakt moeilijke periodes mee in zijn of haar leven. Hulp krijgen en durven accepteren kan je veel pijn en moeite besparen.

Een coachingstraject is een groot cadeau voor jezelf!

Mijn werkwijze
Ik werk veel met ervaringsgerichte methodieken. Dit houdt in dat je inzichten gaat ervaren en beleven. Zo kun je echt van binnenuit veranderen en helen en beklijft het beter. Ieder coachingstraject is geheel uniek en staat ten dienste aan jouw wensen en jouw proces.

Methodieken
Focussen en sensen, voice dialoque, systemisch werk, transactionele analyse, mindmap, creatieve werkvormen, mindfulness oefeningen, karakter structuren, kindstukken en overlevingsmechanismen, spiegelen, verbinden. Ook maak ik gebruik van wandelsessies in het bos.

Enkele voorbeelden om levenscoaching in te zetten
Je wilt meer inzicht in jezelf, wat wil je werkelijk, bij stress, burn-out, depressie, rouwverwerking, confrontaties met bepaalde personen, conflict situaties, trauma, omgaan met een handicap, hooggevoeligheid, twijfel, keuzestress, verandering van werk, vermoeidheidsklachten, eetstoornissen, gevoelens uit de weg gaan, emotioneel uit balans, vage lichamelijke klachten, relatie problemen, faalangst, woede aanvallen, paniek aanvallen, moeite met veranderingen, verdriet.

Dit zijn maar enkele voorbeelden...dus voel je welkom met alles wat er is. Een coachingstraject is echt een aanrader. Je zult snel ervaren hoe fijn en ook hoe leuk het is. Ik loop graag een stukje met je mee.

Je bent van harte welkom voor een eerste kennismaking!